maanantai 10. toukokuuta 2010

TPH:n PK-leirillä


Oltiin Pekkiksen kanssa la ja su Turun palveluskoiraharrastajien PK-leirillä Tuorlan maaseutuoppilaitoksessa Kaarinassa. Oltiin kylläkin mukana kotimajotuksella.
Reenattiin Sari Kärnän ryhmässä hakua. Maastot olivat mielestäni Piikkiössä ja Paimiossa. Edettiin mielestäni valtavasti kolmen reenin aikana. Ennen roikuin remmissä mukana metsässä, mutta nyt käydään ottamassa haju yhdessä ja palataan keskilinjalle ja sieltä lähetän koiran "suoraan" maalimiehen syliin :). Maalimies kuljettaa nameilla Pekkoa piilolta eteenpäin, kunnes kutsun koiran pois.

Otettiin n.5 maalimiestä per reenikerta. Pekolla riitti intoa ja kuntoa. Olisi jaksanut enemmänkin, mutta minä en :). Olihan Pekko la illalla ihan raato, mutta su aamulla 6.30 jo tikkana menossa mukana. Sain paljon kannustusta ja luottamusta koiraan. Itse en olisi uskaltanut ehdottaa noin isoa harppausta. Tottahan se oli että oltiin jo syksy ja kevät reenattu melkein samaa toistaen, niin reipas eteminen piristi kummasti reeni-intoa. Uskon myös että koira nauttii enempi, kun saa juosta ilman minua. No nyt olen sitten selän takia sairaslomalla, että jää ainakin yhdet hakureenit käyttämättä. Innolla odotamme seuraavaa reenikertaa, että pääsemmen hyödyntämään uusia vinkkejä.

Pekko osoitti tänään lenkillä äijän merkkejä . Murisi vastaantulevalle pienelle terrierrille?. Ovat ennenkin nähneet, että en tiedä mitä päässä liikkui. Ohittaminen oli yhtä kaaosta. Tais perkeleet taas raikua Nousiaisten teillä...tiedän kyllä, pitäis ite pysyä rauhallisena, mut kun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti