lauantai 15. toukokuuta 2010

Mynämäki 15.5.2010


Huhu melkoisen pommin Pekko mulle tänään järjesti:
JUN ERI JUK 1 Paras uros 1 VSP SERT eli "suomeksi" jotenkin näin: Juniorien erinomainen, Juniorikilpailuluokan 1., Paras uros 1., vastakkaisen sukupuolen paras ja jatkokilpailut sertifikaatti. Kylläpä tässä oli kokemattomalle tavaamista...

Tämä oli Pekon sekä minun ensimmäinen näyttely ja tämä tulos! Aamulla kun lähdimme suurin huolenaiheeni oli mitä laittaa päälle ja kuoleeko sinne kuumuuteen, kun mittari näytti aamulla jo +25 astetta. Muutenkin oli asenne vaan sellainen kiva päästä kuulemaan mitä Pekko-pojasta sanotaan, en todellakaan odottanut mitään tälläistä, hyvä kun tajusin mitä Serti tarkoitti.
Pitää myös myöntää, että emme valmistautuneet näyttelyyn oikein mitenkään. No pesin koiran alkuviikosta ja vähän harjailin. Ja ettei mene ihan kehutessa, niin oli mun esittäminen vähän mitä sattuu. Pekko aina juoksuun lähtiessä haukasti ja hypähti ja tais vähän vetääkin, mutta kyllä se siitä sitten lähti aina rullaamaan, ehkä turhaan niitä makkaroitakin siinä pidin hollilla.
Kiitokset kuuluu nyt Pekon äidille Almalle, isälle Manulle ja kasvattajalle Anita Korholalle, kiitos hyvästä jälkikasvusta! Olen todella ylpeä rakkaasta Pekosta.

Mentiin näyttelyn jälkeen mökille juhlistamaan tulosta ja Pekko pääsi nauttimaan vilposesta vedestä, minä kun en 14 asteisesta vedestä niin piittaa :).
Nyt ei kai auta muuta kun ilmoittautua seuraavaan näyttelyyn, vaikka tarkoitus ei ollut näyttelyissä sen enempään kierrellä. :) Tää päivä on ollut yhtä hymyä :)

Arvostelu:

Tuomarina Suncica Lazic, Serbia

Very proportional male. Typical head. Beautiful expression. Scissor bite. Excellent topline and tail position. A little bit french ?? position. Correct angulation. Excellent temperament. Good movement. Coat: Good color and quality.

3 kommenttia:

  1. 'Vautsi vau, aivan upea tulos! Onnea!!!

    VastaaPoista
  2. Hienoa Pekko ja Johanna!!! Tosi upeasti alkoi teidän näyttelyura! Pekko on hiano miäs :)

    T: Sanna & Manu-mäyrä

    VastaaPoista
  3. Hyvä veliveikka!!! Upee alotus näyttelyuralle!

    -Riitta, Vimma & co.

    VastaaPoista