maanantai 24. toukokuuta 2010

sairastelua

Pekolla antibioottikuuri. Tämän kesän ensimmäiset ihottumat tuli taas . Taisi perjantain mökillä uiminen olla taas liikaa. Voi helkutti kun ottaa päähän kun on niin herkkäihoinen, vaikka kuivattiin uimisen jälkeen aina.
Eilen huomattuani ihottuman leikkasin karvat pois vatsa osasta ja laitoin betadinea ja kortisonivoidetta. Tänään soitin eläinlääkärille ja sain reseptin antibiooteihin. Kauluri kaulassa mennään taas pari päivää.. Pekko antaa kyllä hienosti hoitaa.
Eipä kauluri ole paljon taas menoa haitannut. Oltiin pienellä lenkillä ja päästin metsää vapaana kakkalle, niin siinä oli jo kauluri vähän haljennut. Seuraava kauluri on kyllä joku muu kun muovinen, kun eivät näytä meillä kestävän. Viime kesänä kun sai yhden jo rikki.
Minä kyllä saisin mennä hermojen hallisemiskursseille ja Pekko ohittamiskursseille. Ei taas meinannut tulla mitään yhden ärisevän uroksen ohittamisesta. Pekko vinkuu ja vetää sen luo, vaikka toinen kävis varmaan samantien kiinni jos päästäis. Mä huudan taas Pekolle minkä lähtee. Ei varmaan taas auttanut tilannetta yhtään, pahensi vaan. Voi kun oppisin...
Hakureenit on jäänyt leirin jälkeen, on ullut tosi kuumaa ja nyt tämä. Jospa sitten ens viikolla. Tottikseen jos toipuisimme torstaihin mennessä.

4 kommenttia:

  1. Älä pidä sitä kauluria ulkona ollenkaan vaan lenkitä remmissä tai sellaisissa paikoissa joissa ei ole lampia. Jos se sinne heti ryysää. Onko se teidän lammen vesi tutkittu mitä se on, jos noin herkästi saa ihottumaa? Ja jos ui, niin älä anna plutata kun vähän aikaa.

    VastaaPoista
  2. Joo tänään uskalsin jo lenkille ilman kauluria, kun näytti että ihottuma on paraantumaan päin ja ei kutinut ja häirinnyt Pekkoa enää niin paljoa. Mutta saman tien pihaan päästyä, kyllä pääsi vähän lipasemaan aarteitaa...
    Joo en tiedä kyllä mikä on lammen puhtaus, lähde paikka on. Mutta jotenkin tuntuu kyllä oudolta kun kaverin bortsu kun viettää melkein joka viikonlopun mökillä plutaten ja koskaan ei ole kuivattu ja ihottumaa ollut. Merivedessä kylläkin! En tiedä onko se lammen vesi niin bakteeripitoista vai iho vaan niin herkkä, kun noi tassujen anturoitten välitkin jo keväästä vähän oireillut... Talvella kyllä hyvät.
    Ohittaminenkin meni tänään ihan ok, kun olin itse ihan hiljaa ja mentiin jouhevasti sillee vähän vetämällä ohitse. Pekko vinkuu ja toinen koira murisee. Taitaako Pekko tietää mitä murina tarkoittaa?? :) Tänään muutenkin parempi päivä itsellä.

    VastaaPoista
  3. Vimma tuntuu pulikoivan kaikenlaisissa vesissä (jopa ojissa lenkkien aikaan), eikä sille ole onneksi tullut mitään *kop kop*. Se myös leikkisi ihan kaikkien kanssa, mutta ohitukset sujuu ihan ok. Toivottavasti toi ihojuttu selviää, Vimma ainakin tuntuu rakastavan tota vedellä lutraamista.

    -Riitta & co

    VastaaPoista
  4. Täällä ollaan taas terveenkirjoilla, siihen olen tyytyväinen! Harmittaa kyllä kovasti Pekon puolesta että ei pääse tänä kesänä uimaan mistä se nauttisi suunnattomasti! En tiedä huvittaako mennä mökille koko kesänä, kun en jaksa olla sitä vahtimassa...

    VastaaPoista