maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa :)



Talvisia lumipallon saalistuskuvia :)

Mutta ihanaa nyt on kevät!
Mitäs meille, hakuiltu on parissakin ryhmässä. Rullan tuonnit rullaan jo kohtalaisesti metsässä. Tänään lähetykset 50m. Kolme ekaa todella hyvin, neljännellä ei meinannut rulla nousta maalimieheltä, mutta hinkkaamalla se sieltä tuli! Pekko vaan paineistuu tosi helposti ja myönnetään että itsekin olen luovuttamassa aika helpolla.
Tottista ei olla juurikaan otettu, jospa me löydettäis tie tottiskentälle ja saatais taas joku into siihen ja se BH-koe..En vaan saa intoa ja rohkeutta siihen..

Käytiin Pekon kanssa keväällä allergiatesteissä. Ja ne oli negatiiviset. Atopiaa nyt kovasti epäillään. Pitää pestä vaan noilla "lääkeshamppoilla" ja syöttää omegaa. Mut nyt on taas ollu tassut ja huulipielen ihan ok kunnossa. Mutta kesää kohti mennään...

Pekko oli tehnyt meille yksi päivä yllärin kun oltiin oltu pari tuntia poissa. Pissaa olohuoneen matolla eteisessä ja pisaroita vähän siellä täällä. No vein seuraavana päivänä lääkäriin, kun epäilin eturauhas- tai virtsatietulehdusta, mutta testit puhtaita. Sai varmuudeksi hormoonipiikin jos johtuu jonkun nartunjuoksuista.. Tällästä ylläriä ei ole sitten pentuajan jälkeen tapahtunut. Ei ole sen jälkeen enää pissannut. ONNEKSI!

2 kommenttia:

  1. Onko Pekolla vielä niitä iho-ongelmia? Oletko miettínyt joko kokeilisit barffausta. Ainakin niin väitetään, että siitä voisi olla apua.

    VastaaPoista
  2. Moikka Anita!
    Olen antanut Pekolle nyt kevään ajan lääkärin suosituksesta omegaliuosta suoraan ihoon. Turkin olen pessyt keväällä pahimpaan karvanlähtöaikaan sellasella antiseptisen suojan antavalla shappoolla. Tassut ovat ollut suht hyvässä kunnossa, mutta eivät täysin terveet. Vasenta tassua usein järsii, välillä tuntuu et johtuu tressistä. Usein jos on ollu hoidossa niin ollu pahempi ja kun olin itse reissussa niin oli tulehtunut sillä välin. Karvat ajoin alkukesästä masusta ja palleista pois. Nyt kun karva oli kasvanut takaisin niin huomasin että iho paikoin punotti ja ajelin karvat uudestaan, mutta näyttää että selvittiin sillä. Alku keväällä hännässä oli muutama rupi, mut sain nopeasti hoidettua. En ole barffausta aloittanut katsotaan jos pärjättäisiin näin. Koen sen jotenkin työlääksi niin olen jättänyt vielä kokeilematta.

    VastaaPoista